Bonusurile În Cazinouri – Ce Trebuie Să Ştiţi Despre Ele

December 31, 2019 regrul

Cei mai mulţi jucători începători sunt predispuşi să accepte bonusurile în cazinouri online fără să înţeleagă bine ce înseamnă asta.

De aceea, aici mi-am propus să vă explic mai bine regulile privind bonusurile în cazinouri şi dacă se merită să le acceptaţi.

Majoritatea amatorilor la jocuri de noroc aleg la întâmplare cazinoul pe care vor să se înregistreze.

În prezent, există o gamă variată de cazinouri online care oferă diverse jocuri de noroc atractive.

Cu toate acestea, cazinourile online trebuie alese în funcţie de varietatea jocurilor pe care le oferă, stabilitatea platformei, acreditarea şi calitatea serviciului cu clienţii.

Nu în ultimul rând, trebuie să vă asiguraţi că ele plătesc câştigurile jucătorilor. Din fericire, în România cazinourile se bucură de o legislaţie foarte strictă. Prin urmare, nu îşi permit să nu plătească câştigurile jucătorilor.

Este binecunoscut faptul că orice cazinou online întâmpină jucătorii cu oferte care de care mai atractive.

Totuşi, bonusurile pe care le vedeţi în cazinouri online nu sunt ceea ce par. Chiar dacă sunt tentante, trebuie să cunoaşteţi riscurile la care vă supuneţi atunci când vă gândiţi să le acceptaţi.

S-ar putea să îţi placă şi articolul Procentul de câştig la cazinouri.

Bonusuri În cazinouri online – Ce Sunt Ele?

cazinouri online - poză cazino

În orice cazinou online există bonusuri de bun venit sau alte promoţii regulate.

De exemplu, în unele cazinouri online există oferte pentru spinuri gratuite.

Totuşi, este important să ştiţi că bonusurile sunt însoţite de termeni şi condiţii. De aceea, este necesar să citiţi cu atenţie condiţiile în care vă sunt acordate bonusurile respective.

Dacă nu faceţi asta, există riscul să câştigaţi o sumă de bani şi să constataţi că banii respectivi nu vă aparţin. Deci nu îi puteţi retrage din cazinou.

În consecinţă, este extrem de important să citiţi termenii şi condiţiile înainte de a vă hotărî să acceptaţi un bonus de bun-venit.

Pe scurt, bonusurile sunt facilităţi monetare care vă sunt acordate la prima depunere de bani într-un cazinou online.

De exemplu, un tip de bonus poate consta în dublarea sumei depozitate iniţial în contul de jucător. Cu alte cuvinte, dacă depui în contul de cazinou suma de 1.000 de lei, vrei primi bonus încă 1.000 de lei în plus.

Totuşi, nu te bucura prea tare!
Înainte de a putea efectua o retragere, jucătorul este obligat să ruleze banii primiţi, de un anumit număr de ori. Astfel, cu cât este mai mare bonusul primit cu atât este mai greu să îndepliniţi condiţiile de rulare.
Pe de altă parte, condiţiile de rulare a bonusului nu sunt aceleaşi la toate jocurile dintr-un cazinou online.

Bonusul La Jocul De Ruletă Online

În timp ce condiţiile de rulare a bonusului sunt mai permisive la jocurile de blackjack şi sloturi, totuşi la ruletă lucrurile stau cu totul diferit.

La majoritatea cazinourilor online, ruleta contribuie cu procente mici la cerinţele de rulare a bonusului. Pe de altă parte, sloturile au o rată de 100% recuperare a bonusului.

cazinouri online - secretul

Ce înseamnă mai exact asta?

De exemplu, presupunem că la ruleta online câştigi 100 de lei, iar procentul cu care ruleta contribuie la cerinţa de rulare a bonusului este de 10%. Drept urmare, se va considera că ai rulat bonusul în valoare de numai 10 lei.

Prin urmare, dacă ai primit un bonus de 1.000 de lei şi trebuie să îl rulezi de 10 ori, asta înseamnă că vei putea retrage banii atunci când ajungi la suma de 10.000 de lei în cazinou.

Totuşi, să presupunem că te joci la ruleta online şi ai câştigat într-o sesiune 100 de lei. Cerinţa de rulare a bonusului este îndeplinită numai pentru 10 lei din acest câştig. Îţi dai seama cât va trebui să aştepţi până vei aduna 10.000 de lei, ca să poţi retrage banii?

Este foarte probabil să pierzi banii la sesiunile următoare, mai ales dacă nu cunoşti secretul prin care poţi câştiga la ruletă.

Te-ar putea interesa şi articolul Cum să câştigi mereu la jocul de ruletă.

Uneori condiţiile de rulare a bonusului includ şi suma depusă iniţial. Astfel, în aceste cazuri este mult mai greu să retragi banii.

În aceeaşi măsură, bonusurile constând în câştiguri la rotiri gratuite sunt supuse aceloraşi reguli de rulare.
Prin urmare, atunci când vă înregistraţi în cazinouri online vă recomand să citiţi cu atenţie Termenii şi condiţiile, la rubrica Reguli privind bonusul.

Care Este Rolul Bonusurilor La Cazinourile Online

Bonusurile diferă la fiecare cazinou online. Totuşi, ele sunt supuse cam aceloraşi reguli privind cerinţele de rulare.

Este important de ştiut că un titular de cont are dreptul la un singur bonus.
Aceste facilităţi au fost create pentru a atrage jucătorii în cazinouri.
Ele reprezintă o strategie de marketing a cazinourilor online pentru a convinge jucătorii să se joace pe bani reali.

Condiţiile care trebuie îndeplinite în vederea retragerii câştigurilor după acceptarea bonusului sunt pe undeva justificate.

Ele au rolul de a împiedica jucătorii să fraudeze cazinourile online prin acceptarea bonusurilor şi retragerea sumelor rezultate fără a fi pariate în cadrul jocurilor.

Îţi recomand să citeşti şi articolul Afiliaţii cazinourilor.

În consecinţă, vă recomand să nu acceptaţi bonusurile la înscrierea în cazinourile online, întrucât vă fac mai mult rău decât bine.

Astfel, orice câştig pe care îl faceţi este al vostru, nu al cazinoului. În plus puteţi retrage banii imediat, fără să aşteptaţi îndeplinirea cerinţei de rulare a bonusului.

Mai mult decât atât, vă invit să studiaţi cu atenţie sesiunile mele de joc accesibile aici. Veţi vedea sesiuni de joc reale la ruletă.

Cu ajutorul secretelor mele la ruletă eu împreună cu studenţii mei am reuşit să facem posibil câştigul constant la ruleta online.

Iată una dintre testimonialele clienţilor mei care au cumpărat Dvd-ul Anatomia Ruletei, care cuprinde secretul de a câştiga fiecare joc la ruletă:

Pentru mai multe detalii despre cum poţi câştiga sigur la ruleta din cazinourile online, intră aici:


Îţi mulţumesc pentru interesul acordat acestui material. Te rog să dai un like şi să distribui această postare pentru a-i ajuta şi pe alţii să înveţe despre jocul de ruletă.

Articol creat de regrul.com.