Cum să Câştigi Bani la Ruleta Europeană

December 17, 2019 regrul

Am început să studiez ruleta în urmă cu aproape 15 ani şi am avut un singur scop în minte: să învăţ cum să câştig bani la ruleta europeană.

La început nu ştiam nimic despre ruleta europeană sau despre cazinouri iar tot ceea ce făceam era să mă joc diferite combinaţii la ruletă pe care le vedeam la alţii.

Cu toate acestea, de cele mai multe ori pierdeam banii şi rămâneam cu gustul amar al omului bătut de soartă şi fără noroc.

La început, mă jucam zilnic la ruletă şi pierdeam foarte mult. Totuşi, nu m-am considerat un pierzător. Ştiam că voi reuşi să înving ruleta. 

Toate acestea până când am descoperit secretul la ruletă. Mi-a luat destui ani să fac asta însă în cele din urmă am reuşit să bat ruleta.

Citeşte şi articolul Cum să fac bani.

Aşa că în momentul în care am reuşit să câştig primii 50 de dolari matematic, am înţeles că voi învinge ruleta europeană. Şi aşa a fost…

În cele din urmă am descoperit secretul cu ajutorul căruia poţi să câştigi bani mereu la ruleta europeană.

Ceea ce este cel mai important este că secretul funcţionează în orice cazinou (real sau online) şi la orice tip de ruletă, nu doar la cea europeană.

Şi mai important este că odată ce înţelegi eroarea pe care o face orice ruletă din lume, vei reuşi să te îmbogăţeşti din asta.

Cu alte cuvinte, strategiile de joc cuprinse în pachetul Anatomia Ruletei sunt valabile la orice tip de ruletă, fie ea europeană sau americană.

S-ar putea să te intereseze şi articolul Ruleta Online – Istoria şi Evoluţia Jocului.

ruleta europeană - poză bani

Secretele Care Îţi Arată Cum să câştigi bani la ruleta europeană

În prezent, am peste 16 ani de experienţă la jocul de ruletă şi peste 200 de studenţi mulţumiţi de ceea ce le-am oferit. De 10 ani mă joc profesionist şi câştig de fiecare dată.

În consecinţă, după ce am studiat atâţia ani jocul de ruletă şi am învăţat tot ceea ce se putea învăţa despre ruleta europeană am creat trei pachete speciale. Cu ajutorul lor poţi câştiga bani la ruleta online:

Pe scurt, oferta mea actuală constă în următoarele trei programe:

  • ALGORITMUL RULETEI – costă 550 de euro şi este valabil o lună de zile, însă la acesta nu poţi beneficia de asistenţa mea. Cu ajutorul acestui program poţi câştiga la ruletă 50 de euro pe zi, timp de maximum o lună de zile;
  • JOCUL DNA 8 FORMULE – costă 2.500 de euro şi este valabil maxim 3 luni de zile. Cu ajutorul acestui pachet, poţi câştiga la ruletă 300 de euro pe sesiune, cu o balanţă minimă de 1.000 de euro în cazino.
  • DVD ANATOMIA RULETEI – costă 5.000 de euro pentru studenţii din afara României sau 17.500 RON pentru studenţii din România. În plus, acesta este pachetul complet care include Algoritmul Ruletei şi Cele 8 Formule DNA.

De asemenea, ultimul este pachetul care îţi dezvăluie secretul care te învaţă cum să câştigi bani la ruleta online.

În concluzie, Dvd-ul Anatomia Ruletei este valabil toată viaţa, funcţionează pe orice cazinou real sau virtual (cazinou online). Cu ajutorul acestuia poţi câştiga 300 de euro/sesiune cu o balanţă minimă de 1.000 de euro în cont.

Mai mult, în cadrul pachetului DVD Anatomia Ruletei beneficiezi de asistenţa mea de fiecare dată când ai întrebări despre ruletă, toată viaţa.

S-ar putea să te intereseze şi articolul Cum să bat ruleta.

Iată mai jos un video demonstrativ cu o sesiune reală de joc de-a mea, la ruleta europeană:

Te Asist Să câştigi bani la ruleta europeană

Odată ce vei deveni studentul meu şi vei cumpăra secretul de a face bani la ruletă, vei beneficia şi de asistenţa mea personală. Important: Asistenţa mea o vei primi GRATUIT.

În felul acesta, dacă ai întrebări sau nelămuriri mă poţi contacta prin telefon, email, Skype sau Messenger. Eu îţi voi oferi răspunsurile de care ai nevoie.

Asta înseamnă că în primele săptămâni te voi ajuta să înveţi mai bine formulele din pachet şi îţi voi răspunde la toate întrebările.

Mai mult, dacă va fi necesar vom juca împreună la cazinourile online pentru ca tu să înţelegi mai bine ceea ce trebuie să faci.

În concluzie, vreau să înţelegi că doar cumpărarea programului Anatomia Ruletei nu este suficientă, întrucât este posibil să ai nelămuriri.

Aşa că este absolut necesară asistenţa mea ca să înveţi eficient cum să câştigi bani la ruletă.

Şi în plus, ţin să precizez că mulţi dintre studenţii mei mi-au devenit prieteni. După ce m-au cunoscut şi au văzut că eu ajut oamenii, au dorit să mă viziteze şi să bem o cafea împreună.

În felul acesta, pot să spun că astăzi cei mai mulţi prieteni ai mei provin din rândul studenţilor mei. Asta mă bucură cel mai mult.

Motivul Pentru Care Împărtăşesc Secretul La Ruletă

Sunt în comunitatea online de aproximativ 10 ani şi pot spune că de multe ori am fost întrebat de ce îmi vând secretele la ruletă. Şi… de ce nu le ţin doar pentru mine!?

O să vă răspund şi vouă la fel cum am făcut-o şi până acum:
Ca să fiu sincer, scopul meu principal este să ajut oamenii să nu-şi mai piardă banii şi speranţele la jocurile de cazinou.

Aşa că devenind specialist în jocul la ruletă, m-am hotărât să ofer oamenilor oportunitatea de a învăţa şi ei cum să câştige bani la ruleta europeană.

Sigur că preţurile pachetelor mele sunt destul de mari, însă ele valorează foarte mult.

Aşa că mi se pare perfect normal să fiu răsplătit pentru munca şi descoperirile mele.

ruleta europeană

Însă, odată ce vei învăţa cum să câştigi bani la ruletă îţi vei schimba viaţa pentru totdeauna din punct de vedere financiar.

De asemenea, în momentul în care înveţi să câştigi bani la ruletă devii mai încrezător în tine şi priveşti întreaga ta viaţă dintr-o perspectivă optimistă.

Astfel, ajungi să te simţi învingător iar Universul începe să lucreze în favoarea ta şi nu împotriva ta, deoarece îţi schimbi mentalitatea.

De aceea, eu am ajutat oamenii să devină fericiţi cu ajutorul secretelor mele la ruletă.

În concluzie, ruleta poate fi învinsă iar eu am reuşit să descopăr modalitatea prin care se pot face bani din acest joc.

Aşa că tot ceea ce trebuie să faci tu este să iei hotărârea de a-ţi schimba viaţa în bine şi să discerni informaţiile pe care le citeşti pe internet.

Pentru mai multe detalii despre această modalitate de câştig financiar, mă poţi contacta în privat.

Te-ar putea interesa şi articolul Dvd-ul Anatomia Ruletei.


Îţi mulţumesc pentru timpul acordat. Te rog să dai un like acestui articol şi să-l distribui şi prietenilor tăi pentru a-i ajuta să afle despre această modalitate unică de a câştiga bani la ruleta online.

Articol creat de regrul.com.